maandag 29 augustus 2011

The Pink Panther -6 DVD BOX-

The Pink Panther -6 DVD BOX- In 1964 werd de eerste Pink Panther film uitgebracht en het bleek een succes van jewelste te zijn. Door de jaren heen werd een complete serie Pink Panther films gemaakt die allen met meer of iets minder succes bekroond zouden worden. Feit is dat twee personen verantwoordelijk waren voor het welslagen van de films: regisseur Blake Edwards en acteur Peter Sellers. Met The Pink Panther maakte regisseur Blake Edwards een film waarvan hij de impact absoluut niet kon vermoeden. De film leek op een complete mislukking af te stevenen omdat Peter Ustinov zich om onduidelijke redenen vlak voor de opnames terugtrok voor de rol van inspecteur Clouseau. Noodgedwongen werd Peter Sellers, een tot dan toe relatief onbekende Engelse acteur, die alleen bekendheid genoot als imitator voor de Engelse radio en geen grote films op zijn palmares had staan, ingehuurd voor de vacante rol van een Franse politie-inspecteur die een beruchte dief moest opsporen. Tijdens de opnames ontpopte Peter Sellers zich als een ware komediant. Zijn gespeelde onverstoorbare onhandigheid viel in de smaak bij Blake Edwards en ook, naar wat later bleek, bij het filmpubliek dat in grote getale de bioscopen bezocht om kennis te maken met deze Engelse komiek. Alle films in één boxOrigineel artikelZo goed als nieuw
meer info


Cinema ticketten

Ik heb weer ticketten voor de cinema voor 5euro het stuk.geldig in alle bioscopen van Belgie Tot en met 16/05/2012
meer info


zondag 28 augustus 2011

Wild Wild West

Wild Wild West Wild Wild WestAls je denkt dat speciale regeringsambtenaar James West snel is met een revolver, wacht dan maar tot hij jou onder vuur neemt!Megahit-ster Will Smith speelt de rol van West en werkt hier opnieuw samen met de regisseur van Men In Black, Barry Sonnenfeld. Het resultaat is een spectaculaire, impulsieve film vol met speciale effecten. Kevin Kline speelt de rol van collega en briljant uitvinder Artemus Gordon, die samen met West op een gevaarlijke missie wordt gestuurd: Dr. Arliss Loveless (Kenneth Branagh) verhinderen zijn duicels plan voor de Verdeelde Staten van Amerika uit te voeren. Salma Hayek speelt de rol van de mysterieuze avonturierster Rita Escobar. En de aan de hedendaagse tijd aangepaste gadgets uit de jaren 1860 - van heuppistolen en biljartballen in surpriseverpakking tot een wandelende, acht verdiepingen hoge vogelspin van stoom en staal - maken van Wild Wild West een Wow Wow West!Extra FeaturesInteractieve MenusDirecte ScènetoegangVolledig arsenaal achter-de-schermen documentaires Muziekvideo's van Will Smith en Enrique IglesiasFoto SerieBioscooptrailerDVD Rom: Artemus Gordon's Mind Projection TheaterDVD Rom: onthult achter-de-schermen fragmentenDVD Rom: Twee genre besprekingenDVD Rom: Het spel The Steel AssassinDVD Rom: Web-evenementen en toegang tot de chat-roomDVD Rom: Originele bioscoop website . en zoals steeds de prijs is verzending inbegrepen (voor belgie) Koop meer en krijg nu een korting Bij aankoop van 2 artikels krijgt u 10% korting op uw totaalprijs 3 artikels krijgt u 15% korting op uw totaalprijs 4 artikels krijgt u 20% korting op uw totaalprijs 5 artikels krijgt u 25% korting op uw totaalprijs Verzending gebeurt na ontvangst van betaling EN VOOR DE MENSEN DIE DIT ZOEKERTJE CONTROLEREN DEZE IS EEN ZOALS AL MIJN ITEMS DIE TE KOOP STAAT EEN ORIGINELE ITEM .
meer info


dinsdag 16 augustus 2011

maandag 15 augustus 2011

2 filmtickets Utopolis

2 filmtickets Utopolis 2 tickets voor Utopolis-bioscopenGeldig voor een film naar keuzeGeldig tot 21/10/2011
meer info


zondag 14 augustus 2011

De DVD is nieuw en verpakt in een glanzende luxe-box.Het betreft hier de digitaal gerestaureerde 2 - disc Editie.!!! Originele DVD's van de uitgever, geen kopie !!!Afhalen na afspraak of GRATIS verzending mogelijk.Verzending in een stevige verpakking - 1 werkdag na ontvangst van de betaling.++ DVD Features ++- Audio / Nederlands of Engels Dolby Digital 5.1- Ondertiteling / Nederlands,Engels- Beeld / Widescreen 16:9 (1:78:1) Geschikt voor alle beeldformaten.- Speelduur : 90 min. - In kleur - Alle leeftijden.- Fast Play functie- DVD nummer : SC7 BHN2148016++ Disc 1 - Feature Film & Bonus +++ Drie betoverende versies : - Special Extended Edition- Oorspronkelijke bioscoop release.- Editie in ontwikkeling+ Sing-Along Modus+ En nog veel meer !++ Disc 2 - Bonusmateriaal ++- Niet-gebruikte scenes waaronder alternatieve opening.- Muziekvideo " Beauty & The Beast - uitgevoerd door Celine Dion & Peabo Bryson.- Spelletje - de muzikale uitdaging van Barstje- Onbekende verhalen achter het maken van Belle en het Beest.- Camera Test- Trailers- En nog veel meer !
meer info


zaterdag 13 augustus 2011

4 filmtickets Larry Crown voor alle cinema's

4 filmtickets Larry Crown voor alle cinema Hallo, ik heb 4 cinema tickets voor de film van Larry Crown. Deze 4 tickets zijn geldig in alle bioscopen. Als u naar de film gaat kost een ticket al vlug 10¤ ik doe ze weg voor 16¤. Dit is een ideale kans met dit regenweer!!!
meer info


Film tickets

filmtickets .Keuze uit alle bioscopen van Belgie.geldig tot juli 20125 euro per ticket
meer info


donderdag 11 augustus 2011

DVD - Mission To Mir - IMAX - NIEUW

DVD - Mission To Mir - IMAX - NIEUW MISSION TO MIR- NIEUW - SEALED - VASTE PRIJS!Bezoek onze DVD-DELIGHTS webshop voor al onze aanbiedingen:http://nl.kapaza.be/dvd-delightsAudio: Engels, Français - 5.1 Dolby Digital Ondertiteling: Nederlands, Français Beeld: Full Frame Duur: 39 mins. Bonusmateriaal: achter de schermen documentaire,... Mission to Mir, een uniek samenwerkingsproject tussen twee voormalige rivalen, gunt ons een unieke blik achter de schermen van het Russische ruimtestation Mir. De film, door Amerikaanse astronauten opgenomen, legt de speciale verhouding van deze ruimtevaarders en hun gastheren, de Mir-kosmonauten, vast: hoe het is om te leven, te werken en zich te ontspannen bij zwaartekracht nul. Mission to Mir werd gefilmd in IMAX formaat en vertoond in IMAX bioscopen over de hele wereld. Deze videoversie werd digitaal bewerkt op basis van de originele 70mm filmelementen en de geluidscomponenten werden speciaal gemixt en bewerkt om een Dolby Surround soundtrack van de beste kwaliteit te produceren. REGIO 2 -DVD-DELIGHTS verkoopt enkel originele items. Al onze items hebben VASTE prijzen, u hoeft niet te bieden. -Wordt verzonden na ontvangst van de betaling in een bubbel enveloppe. -Verzending binnen België: 2,00 Euro (prior)
meer info


woensdag 10 augustus 2011

2 filmtickets Tropa De Elite 2

2 filmtickets Tropa De Elite 2Bioscoop naar keuze.Geldig tot en met 31/8/2011Deze tickets kunnen niet gebruikt worden op zaterdag, zondag of feestdagen.Doe een bod!
meer info


dinsdag 9 augustus 2011

Cinematicket

Cinematicket Reserveer uw ticket met UGC Prompto zonder extra kosten.Geldig tot 31 februari 2012.Deze kaart kan elke dag en voor alle voorstellingen ingeruild worden voor een ticket van in een UGC cinema of in een bioscoop die lid is van een UGC SOLO network, in België.lijst van de bioscopen: www.ugc.be.Ik verkoop deze kaart wegens tijdgebrek.Ik wil deze kaart zelf opsturen.Kijk ook eens naar mijn andere zoekertjes.Bedankt voor uw interesse,Justien
meer info


maandag 8 augustus 2011

2 bioscooptickets voor film Melancholia

Tickets voor 2 personen om het even in welke bioscoop of dag.Geldig tot eind Augustus 2011.Prijs is voor de 2 personen!
meer info


zondag 7 augustus 2011

2 Bioscooptickets voor de film Swooni

2 Bioscooptickets voor de film Swooni Ik heb in de aanbieding 2 origineel gewonnen tickets voor de film "Swooni"Alle info vind je op de officiële website van SwooniGeldig: in alle bioscopen in BelgiëGeldigheidsdatum: blijft geldig zolang de film loopt in de Belgische bioscopenBeperking: niet geldig op zaterdag, zondag of feestdagenDe tickets zijn naamloos van de Kinepolis Film Distribution en kunnen aan de infobalie van de bioscoop ingewisseld worden voor jouw toegangstickets.Gratis verzending via de post.
meer info


zaterdag 6 augustus 2011

South park bigger longer & uncut

South park bigger longer & uncut south park bigger longer & uncutWanneer Stan, Kyle, Cartman en Kenny, derdeklassers uit South Park, debioscoop verlaten na het zien van een film voor 16 jaar en ouder, blijkt dathun woordenschat zich met een hele reeks schuttingwoorden heeft uitgebreid.Dit leidt tot het protest van hun ouders tegen de film, wat weer uitmondt ineen regelrechte oorlog met Canada. Van de ene op de andere dag vormen dejongens het middelpunt van een crisis waarin elk van hen de kracht moet vindenom voor zichzelf op te komen. Het resultaat is een aangrijpend verhaal metscherpe dialogen en meeslepende songs. Ein in tegenstelling tot de meestefilms, die oorspronkelijk alleen op televisie te zien waren, is "South Park,Bigger, Longer and Uncut" absoluut de moeite waard.Extra`s :InteractieveMenu's Directe Scenetoegang Bioscooptrailer 3 Teasers: "Who the Hell are you people?", "Disco", "I'm Huge" Muziekvideo: "What would Brian Boitano Do?" Engels en Frans gesproken.Nederlands, Engels en Frans ondertiteld.origineel, in goede staat.
meer info


vrijdag 5 augustus 2011

Jackass - The Movie Collection (origineel)

Jackass - The Movie Collection (origineel) Splinternieuwe originele dvd-box, bevat volgende dvd's:Jackass The MovieVan Jackass the Movie kom je niet meer bij van het lachen!! (Break out) Alle Jackass van de MTV serie zijn terug, maar dan met stunts te erg voor T.V.!Jackass The Movie 2De gang komt weer samen om allerlei stunts uit te halen in het vervolg op de komische superhit uit 2002!Jackass 2.5Ze zijn terug in een film met alles wat niet meer in Jackass Numbre Two paste! Je krijgt pijn in je buik van het lachen en je mond valt open van verbazing als Johnny Knoxville en z'n vrienden je in Jackass 2.5 weer een extreme reeks aan spectaculaire stunts, streken en andere hilarische uitspattingen laten zien. Ook bevat deze dvd meer dan 90 minuten bonusmateriaal. Net als zijn voorgangers is Jackass 2.5 ontstellend, schuin en ongekuist..maar zo erg, dat de film niet in de bioscoop kan worden vertoond.Jackass 3Na de successen van deel 1, 2 en 2.5 zijn Johnny Knoxville en zijn knotsgekke crew weer terug met nog meer hilarische en absurde stunts!
meer info


donderdag 4 augustus 2011

woensdag 3 augustus 2011

Pakket van 10 originele DVD-toppers

Pakket van 10 originele DVD's:- Yes Man (komedie met Jim Carrey)- Ghost in the Shell (animatie - manga)- Ghost in the Shell 2 (animatie - manga)- The Osterman Weekend (thriller)- The Blair Witch Project (thriller)- Straw Dogs (thriller)- Baise Moi (De verboden film, geweerd uit vele bioscopen)- Antichrist (Lars Von Trier - quality film collection)- War of the Worlds - Dune
meer info


2 tickets Utopolis

2 tickets Utopolis 2 tickets voor Utopolis-bioscopenGeldig voor een film naar keuzeGeldig tot 21/10/2011
meer info